2011-02-03

Elbűvölte a magyar nézőket a Disney Csatorna „Varázslók a Waverly helyből” sorozatának filmváltozata

(C) DCOM engedelyével
A várva várt „Varázslók a Waverly helyből - a film" magyarországi premierje, amely a rendkívül tehetséges gyermekszínész, Selena Gomez főszereplésével készült, elbűvölte a Disney Csatorna közönségét: 553 200 néző1 látta a hétvégi bemutatót. Az eredmények szerint mindezidáig Magyarországon ez a Disney Csatorna legsikeresebb DCOM (Disney Chanel Original Movie) filmbemutatója.
A premier (október 31. szombat, du. 12:30) összesen 217 300 nézőt1 ért el, közülük 101 500 gyermeket2. Ez 37%-os átlagos közönségarányt jelent a 4-14 éves gyerekek körében, a televíziós háztartások esetében, amivel a film az összes csatornát tekintve első helyezést ért el a gyerekeknél az adott idősávban. A „Varázslók a Waverly helyből - a film" a megfelelő 2008-as* nap/idő átlagot 262%-kal növelte éves viszonylatban1, 197%-kal a gyereknézők2 tekintetében, és egészen elképesztő mértékben, 355%-kal a 4-14 éves lányok csoportjában. Mindez azt is jelenti, hogy a tévét néző lányok 43,9%-a a Disney Csatorna bemutatóját nézte, így ebben a demográfiai szegmensben valamennyi csatorna eredményeit alapul véve is ez volt a legsikeresebb műsor.
(C) DCOM Maciej Bral, a Disney Csatorna közép-kelet-európai, közel-keleti és dél-afrikai elnök-vezérigazgatója szerint „A "Varázslók a Waverly helyből" című sorozat rendkívül népszerűnek bizonyult a magyar gyerekek körében, ezért örömmel mutattuk be a rajongóknak a teljes hosszúságú filmet, amiben valamennyi kedvenc szereplőjük - így természetesen a tehetséges Selena Gomez is - viszontlátható. A "Varázslók a Waverly helyből - a film" története nagyszerű, a világ minden táján gyerekek és családok rajonganak a szereplőkért és a cselekményért, amit a hétvégi magyarországi bemutató fenomenális sikere is bizonyít".
A „Varázslók a Waverly helyből - a film" a 77. eredeti Disney Csatorna film; elődei között olyan hatalmas sikerek találhatók, mint a világszerte kedvelt „High School Musical", a „High School Musical 2" és a szintén rendkívül sikeres „Rocktábor".

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára