2011-02-03

A legújabb albumból már hallhattunk egy remek számot, méghozzá a Round and Roundot, de most fény derült még egy számra, melynek címe A Year without Rain, amely egyben az album címe is lesz.
Újabb demó Selena Gomez új albumáról
A dalt egyelőre nem Selena Gomez énekli, hiszen csak egy demó változat. Az album majd csak szeptember 28-án fog megjelenni, amit már mindenki lázasan vár, és ezt csak tetézte az igen jól sikerült Round and Round klip, amelyet ráadásul Budapesten forgattak.
Az A Year without Rain nagyon jó számnak ígérkezik, de minden rajongó — természetesen — már Selena változatára kíváncsi. A dalt az alábbiakban lehet meghallgatni:
A számok listája már felkerült a Walmart oldalára, ahol még további információt is megtudhatunk. Itt már egyébként szeptember 21-én meg lehet vásárolni a CD-t.
Selena az MTV-nek beszélt az albumról és kedvenc számáról: „A kedvenc dalom az albumról az 'A Year without Rain'. Az album nagyon ritmusos lesz, és sokat lehet a dalokra táncolni. Ez más  lesz, mint az előző. Még a szövegek is erősebbek, szívhez szólóak lesznek!” — mondta a fiatal énekes-színésznő.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára